My Cart
0.00
Over Ons
Het productieproces
Het begint met het snoeien van de eucalyptusbomen. De latijnse naam voor de soort eucalyptus die wij gebruiken is Eucalyptus Globulus. Deze boom heeft ongeveer 8 jaar nodig om volledig volwassen te worden. Wij snoeien om de 3 jaar, omdat de bladeren dan nog jong zijn. In de jonge bladeren zit immers meer olie. Alleen de takken met bladeren worden gesnoeid.

Na het snoeien worden de bladeren naar de productieplaats gebracht, waar ze in een destilleervat worden gedaan. Er wordt stoom opgewekt door het water in de boiler aan de kook te brengen. Het water wordt aan de kook gebracht door 100% zonne-energie. De stoom gaat vervolgens door het destilleervat, waardoor de bladeren langzaam hun olie loslaten. De stoom met olie gaat via buizen naar het koelvat, waar het door middel van een koelelement condenseert. De condens wordt opgevangen en gesplits met pure eucalyptus -olie en hydrolaat als resultaat.

Ontdek
onze waarden
Klanttevredenheid
Klanttevredenheid
Tevreden klanten, daar doen we het voor! We houden het contact met onze klanten graag persoonlijk en gaan actief op zoek te gaan naar ervaringen van gebruikers van onze producten. Op deze manier zorgen we dat onze klanttevredenheid hoog blijft.
Flexibiliteit
Flexibiliteit
Naast dat wij een duidelijke visie en missie hebben zijn we een creatief bedrijf dat in beweging blijft. We zijn flexibel en buigen graag mee met u waar dat kan. Heeft u een idee? Dan is er een grote kans dat als dit ons aanspreekt wij ermee aan de slag kunnen gaan.
Feedback
Feedback
Feedback krijgen vinden wij belangrijk. We zijn een bedrijf dat graag luistert naar wat anderen te zeggen hebben. Door te luisteren en te leren zijn wij ervan overtuigd dat onze producten en service door de jaren heen verder zullen bloeien.
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping