OVER MIRAFLOR

Miraflor Natural Products™ gelooft in de kracht van de natuur. Puur en schoon. Wij brengen de essentie van de eucalyptus boom bij jou thuis. Puur natuur, geen toevoegingen en duurzaam geproduceerd. Lees verder!


01

Over Ons 1

PORTUGESE EUCALYTPUS

DE KRACHT VAN RIO MAIOR

  1. Rio Maior is door zijn gunstige ligging één van de groenste gebieden van Portugal. Het gematigde mediterraans klimaat zorgt voor relatief lage temperatuursverschillen. De natte wintermaanden en warme zomermaanden zorgen ervoor dat de eucalyptusbomen het hele jaar door goed groeien en veel olie produceren.
  2. De regio van Rio Maior behoort tot één van de gebieden met de schoonste lucht van Europa. Dit zorgt ervoor dat de eucalyptusbomen geen onzuiverheden uit de lucht in hun bladeren opnemen.
  3. Rio Maior is erg dunbevolkt, waardoor er simpelweg weinig mensen zijn die het gebied kunnen vervuilen. Verder is er ook geen enkele industrie in de buurt aanwezig. Een schoon landschap, schone bodem en dus schone eucalyptus olie!

02


DE MIRAFLOR FAMILIE

AUTHENTIEKE EUCALYPTUS OLIE

Miraflor Natural Products™ is een familiebedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in eucalyptus olie. Het is inmiddels al de 3e generatie die het bedrijf voortzetten . De liefde, passie en ervaring vind je terug in de hoge kwaliteit en heerlijke geur van ons product. Niet te vergelijken!

De eucalyptus olie van Miraflor Natural Products™ wordt op volledig ambachtelijke wijze geproduceerd. Er wordt uitsluitend gebruikt gemaakt van natuurlijke en duurzame middelen.


03

SCHOONSTE LUCHT IN EUROPA

Wist je dat de lucht in de regio Rio Maior één van de schoonste van de wereld is? Dit is de regio waar Miraflor Natural Products™ zijn eucalyptus olie produceert!

Bomen slaan lucht vervuilende stoffen op in hun bladeren en die komen uiteindelijk in de olie terecht. Bij onze eucalyptus olie hoef je daar dus geen zorgen om te maken. De puurheid van onze olie begint al bij de groei van de bomen!

Menu
De waardering van miraflor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 5 reviews.