EUCALYPTUS OLIE VOOR JOUW BEDRIJF?

Upgrade jouw bedrijf met Miraflor™ eucalyptus olie

AROMATHERAPIE


01

AROMATHERAPIE

In de aromatherapie worden etherische oliën gebruikt om zowel het mentale als fysieke welzijn te verbeteren. Om de natuurlijke eigenschappen en krachten van een plant te kunnen benutten is het belangrijk dat de etherische olie zo puur mogelijk is.

Voor de beste kwaliteit eucalyptus olie ben je bij Miraflor Natural Products™ aan het juiste adres! Onze olie is helemaal puur en heeft geen enkele toevoeging. Ontvang binnen 1 uur geheel vrijblijvend een concurrende offerte.

Upgrade jouw bedrijf met Miraflor™ eucalyptus olie

BEAUTY & WELLNESS

02


BEAUTY & WELLNESS

Miraflor Natural Products™ is een gevestigde productaanbieder in de beauty-, spa en wellness industrie. Wij leveren al jaren lang hoogwaardige eualyptusproducten aan vooraanstaande wellness resorts, massagesalon, sauna’s en schoonheidsklinieken.

Interesse? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Upgrade jouw bedrijf met Miraflor™ eucalyptus olie

COSMETICA


03

COSMETICA

Etherische oliën worden niet alleen als geurstof gebruikt. Deze krachtige essences worden veelal in natuurlijke cosmetische producten gebruikt om de huid te behandelen en te verbeteren. Door zijn ontstekingsremmende en antibacteriele eigenschappen wordt eucalyptus olie veelgebruikt als actief ingrediënt. Het kan de huid voorzien van waardevolle voedingsstoffen en het dient ook nog eens als een natuurlijk conserveringsmiddel.

Miraflor Natural Products™ heeft jarenlange ervaring als grondstofleverancier aan de cosmetische branche. Onze eucalyptus olie is 100% puur en heeft geen enkele toevoeging. Dit maakt het bij uitstek geschikt om verwerkt te worden in cosmetische producten. Interesse in onze dienstverlening? Bel of mail en ontvang geheel vrijblijvend een concurrende offerte.

Upgrade jouw bedrijf met Miraflor™ eucalyptus olie

RETAIL

04


RETAIL

In de afgelopen jaren is de vraag naar etherische oliën enorm gestegen, waardoor retailers in natuurlijke producten een goede kans hebben om hun verkoop te stimuleren. Eucalyptus olie is op zijn beurt één van de populairste en meest toepasbare soort etherische olie.

Bij Miraflor Natural Products™ ben je er gegarandeerd van dat je een hoogwaardig kwalitatief product in het assortiment opneemt. Onze eucalyptus olie is 100% puur en duurzaam geproduceerd. Interesse? Neem gerust contact op!

Upgrade jouw bedrijf met Miraflor™ eucalyptus olie

BEDRIJVEN KIEZEN MIRAFLOR™

Edite Lefebre – Flex4Feet
Reflexoloog

”Voor mijn voetreflex behandelingen gebruik ik eucalyptusolie van Miraflor Natural Products. Ik vind het belangrijk dat de producten die ik gebruik puur zijn. Het ruikt ook nog eens heerlijk!”

Eveline Colijn – Fort Resort Beemster
General Manager

Fort Resort Beemster is een luxe spa resort waar Miraflor Natural Products een mooi relatiegeschenk voor heeft ontwikkeld. Heerlijk ruikende en natuurlijke kaarsen die aansluiten op de waarden van dit prachtige resort!

Frank Jongsma – Jongsma’s Fight Center
Eigenaar

”Fantastische producten!! Heerlijke geuren en alles is van top kwaliteit!!! Aanrader voor bedrijven en particulieren.”

Menu