CONTACT

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Twijfel vooral niet. We staan je graag te woord! Je kunt ons bereiken door te bellen, e-mailen of gemakkelijk ons contactformulier in te vullen.

Just say hello.

WAAR KAN IK JOU MEE HELPEN?

Telefoon: 06 – 21 70 98 45
E-mail: info@miraflor.nl

Miraflor Natural Products™ is het eerste Nederlandse bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het produceren van 100% zuivere eucalyptus olie. Heb je vragen over onze producten of wil je graag geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

FAQ Miraflor Natural Products™

Waar kan ik eucalyptus olie voor gebruiken?
Hoeveel druppels moet ik gebruiken?
Is eucalyptus olie geschikt om in te nemen?
Kan ik eucalyptusolie op de huid smeren?
Hoe kan ik de eucalyptus olie inhaleren?
Waar kan ik eucalyptus olie voor gebruiken?

Eucalyptus olie heeft enorm veel toepassingen. Over het algemeen wordt het gebruikt om zijn heerlijk frisse geur. Om deze reden zien we dan ook dat het voornamelijk wordt gebruikt bij:

  • Sauna
  • Diffuser
  • Geurbrander
  • Bad
  • Stomen

Benieuwd naar alle toepassingen? Lees er alles over op onze eucalyptus voordelen pagina!

Hoeveel druppels moet ik gebruiken?

Afhankelijk waar je de olie voor gebruikt en hoe sterk je de geur wilt hebben, raden wij doorgaans aan om te beginnen met 3-4 druppels. Wil je een wat krachtigere geur? Dan kun je altijd nog druppels toevoegen.

Is eucalyptus olie geschikt om in te nemen?

Wij raden het sterk af om etherische oliën in te nemen. Hoewel een kleine hoeveelheid niet schadelijk is, blijft het een risico die beter vermeden kan worden.

Kan ik eucalyptusolie op de huid smeren?

De eucalyptus olie van Miraflor Natural Products™ is 100% puur en kan daarom irritatie geven als het direct op de huid wordt aangebracht. Als je onze olie met een basisolie (amandel, kokos, olijf) verdunt is het wel geschikt om op de huid te smeren en kun je alsnog genieten van de voordelen en heerlijke geur van eucalyptus!

Hoe kan ik de eucalyptus olie inhaleren?

De enige manier die wij aanraden is door middel van stoom. De een paar druppels eucalyptus olie in een bak met heet water. Doe een handdoek over je hoofd en inhaleer de stoom. Doe dit niet langer dan 10min en stop direct bij irritatie van de longen.

Wat is de levertijd?
Wat zijn de verzendkosten?
Wat is de levertijd?

Wij streven ernaar om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Onder normale omstandigheden ontvang je jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij Miraflor Natural Products™ bieden we gratis verzending op alle bestellingen.

Menu